dilluns, 31 de desembre del 2012

NOUS INVENTS!

La creació de pel·lícules per a la pantalla gran arriba a la pantalla tàctil amb Pinnacle® Studio per iPad. S’ha condensat la tecnologia capdavantera del món en una aplicació fàcil d'usar per editar vídeo, àudio i fotos al ritme de la nostra creativitat. Organitza veloçment els clips en la seqüència de vinyetes, edita amb precisió en la línia de temps, afegeix fantàstics efectes i transicions i posa la banda sonora que vulguem. Després podem compartir les nostres pel·lícules a Full HD (1080p) a YouTube, Facebook, Box i més, o exportar-les a Pinnacle Studio per a PC i perfeccionar-les amb eines encara més avançades. 
Pinnacle Studio per a iPad ens dóna la potència per fer més que qualsevol altra app d'edició de vídeo. Es pot fàcilment a tots els continguts del dispositiu (o de dispositius externs) mitjançant l'iPad Camera Connection Kit. Podem capturar vídeo i fotografies des de l'aplicació. Podem gaudir del control més precís: des de trimming quadre a quadre i edició flexible d'àudio, fins a personalització dels gràfics animats i efectes d'imatge dins d'imatge. I si volem encara anar més enllà, podem exportar els projectes a Pinnacle Studio per a PC i seguir editant-los amb eines sofisticades de correcció de foto i vídeo, pistes il·limitades en la línia de temps per aplicar efectes avançats, tones de contingut extra i molt més. 
Dissenyat per treure-li tot el partit a la pantalla tàctil del nostre dispositiu, Pinnacle Studio per a iPad ofereix l'experiència d'edició més intuïtiva. Podem tocar dues vegades per veure la línia de temps completa. Pessigar i obrir la línia de temps per fer trimming quadre a quadre, o pessigar i trencar els efectes d'imatge dins d'imatge per redimensionar-los i personalitzar-los. Les possibilitats no tenen fi! 

Editar pot ser més divertit que mai, i cal anar provant el que trobam per a veure que ens pot donar. O sigui que si teniu un Ipad crec que heu de provar Pinnacle Studio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada