dissabte, 15 de desembre del 2012

COSES

TWITTER, tothom n’ha sentit parlar, però tothom sap què és i el que significa? Twitter forma part de la revolució digital, de la que parlava en el meu anterior post. Twitter ha creat una pàgina on els seguidors poden veure els continguts més importants que han format part d’aquest servei durant aquest 2012 que està a punt d’acabar. Allà podem veure els tweets més destacats, els hashtags més populars, els temes que més polèmica han creat o més repercussió han tengut. 
Twitter ha estat un fenomen realment espectacular perquè reflecteix l’actualitat en breus moments i en tan sols 140 caràcters. Noticies que donen la volta al món en uns segons i que tenen seguiment de milions de persones. Tothom està interconnectat, tothom està informat, no cap res per al dubte en aquest món, estam més globalitzats que mai. Aquesta és una eina imprescindible per a molta gent, bé sigui per feina, per oci, per diversió, per qui sap què, quan i on, però existeix i no pot passar desapercebut. 
Aquesta pàgina de la que he parlat abans inclou “tweets daurats”, “el pols al planeta”, “només a twitter”, hashtags, temes, tot el que ha voltat i revoltat per la pàgina durant aquest any que va començar fa poc i que acabarà més prest. 
Twitter és aquí i no podem obviar-ho, i podem saber que existeix, existir amb ell, emprar-lo, no usar-lo, però el que està clar és que no podem ignorar-lo, perquè és i serà, i nosaltres “SOM I SEREM”. 
Mirau tot el que és aquesta vertadera revolució digital: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada