diumenge, 28 d’octubre del 2012

AUDACITY, anam provant!!!!!

Aquest dijous a la classe pràctica hem conegut un nou programa de tractaments de sons “AUDACITY”. Realment per a mi no és un programa nou, perquè ja el coneixia, de fet fa temps que el tenc instal·lat al meu ordinador. El meu fill de 10 anys el va emprar l’any passat a la classe d’informàtica, i crec que me pot donar algunes lliçons. Aquí hi ha una prova més de que els infants estan ben espavilats en això de les noves tecnologies. 

Però el que si he fet el temps de classe és conèixer algunes de les característiques que té el programa, i he fet algunes proves amb les cançons que teníem a la carpeta que cada setmana ens trobam preparada per a treballar i aprendre. Curiositats com els tipus d’arxius de so, perquè pesen més uns que altres, quins es poden comprimir i quins no, són coses que he après i que ben segur que seguiré provant dia rere dia. Això si que és ben cert, quan em donen alguna cosa nova, ja me falta temps per anar fent proves. 

Crec que el programa ens anirà molt bé, no només a aquesta assignatura, sinó a la de projectes artístics per a poder fer el projecte final de grup. O sigui que a partir d’ara a seguir provant i aprenent amb l’Audacity, i ja veurem fins on podem arribar. Només es tracta de proposar-s’ho. 
Bona feina!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada